CAFÉ DE CONCKELAER IS tot en met vrijdag 23 augustus gesloten

Weg met de zwaartekracht. Minks wekelijkse column 2-3-2016

Weg met de zwaartekracht. Minks wekelijkse column 2-3-2016

 

Kent u die irritatie ook? Steeds als iets valt komt het, zoals gewoonlijk, op de grond terecht. Kan ik erg geïrriteerd door raken. Met een meer dan gemiddelde buikomvang, is oprapen lastig. Tijd voor actie met de slogan: “Weg met de zwaartekracht”. We leven immers niet voor niets in 2016.

Trouwens, die dikke buik van mij, dat is mijn bouw, zit in de familie.

Zou toch mooi zijn als alles bleef zweven terwijl het had moeten vallen.

Het Pearl-pand in Den Bosch had dan nog overeind gestaan.

Een gratis oogmeetinkje voor de aannemer? Had hij wel kunnen gebruiken: ‘tuurlijk geen draagmuur’ maar dit terzijde.

 

Om nog maar niet te spreken /schrijven over de pseudo-survivor-wandelaars in het weidse winter-wonder-landschap van Noorwegen.

Die hadden niet hoeven schuilen tegen de onophoudelijk vallende sneeuw. Ja uhhhh o, is dat knopje voor: ‘hulp nodig maar niet in levensgevaar? Die andere voor S.O.S? (ook gratis oogmeting gemist). Weg stoere verhalen op het kantoor dat maandenlang geterroriseerd werd door Nienke en Annejet in hun fonkelnieuwe Beversport outfit. Slechts een zacht gegniffel, vanachter de beeldschermen, is nog hoorbaar op deze afdeling.

 

We zetten de zwaartekracht alleen nog even vol aan voor de leden van biljartvereniging het Groene Laken uit Urk.

Deze stapten naar het College van de Rechten van de Mens omdat ze volgens ‘hunnie zelf’ niet op de dag des heren mogen biljarten. Deze droogkloten (kon het echt niet laten dit te schrijven) voelen zich gediscrimineerd, Dit omdat de landelijke finale op zondag wordt gespeeld en zij dus niet mee kunnen doen. Oorzaak van de huidige mondiale chaos: een paar oude zuurpruimen die de wereld willen veranderen omdat ze zelf zijn uitgedarteld en het ‘frivole’ gedrag van anderen verafschuwen.

 

Stel je voor: niets zou meer naar beneden vallen, dat betekent ook geen bommen meer op Syrië, kunnen die kindertjes ook weer eens lekker buiten spelen, de moeite van het uitvinden meer dan waard.

 

Rechten van de mens, biljarten………… (te lang geen kritisch stukje geschreven, voelde me schuldig).

 

Tekstverantwoording: Mink Out. Meer: www.conck.nl

Website by Splendit 2024

Kinderdisco