CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

We leven mee! Minks Kerstcolumn 24-12-2018

We leven mee! Minks Kerstcolumn 24-12-2018

De versheidsdatum van het doosje condooms, dat hij ooit in een optimistische bui kocht was ruimschoots verlopen.
Sinds ‘zijn’ Joyce er 2 jaar geleden met een succesvolle advocaat vandoor was gegaan, had Kees geen vrouw meer ‘lief gehad’.
Nu was ze met wonderboy een week naar een sjiek wintersportgebied in Frankrijk, de kinderen waren dolenthousiast dat ze mee mochten.
Hij, alimentatievader, bleef alleen achter en ging op deze kerstavond zijn gerief kopen bij een vrouw van lichte zeden, zeg maar even.

Met zijn kraag, tegen kou en herkenning, hoog opgeslagen liep hij de Doubletstraat in, alle gordijnen waren dicht, een troosteloos tafereel, zelfs gewillige vrouwen hadden op deze avond geen zin.
Slechts één raam was lokkend verlicht, flauw schijnsel op de straat veinsde iets van een rode loper om de hoerenloper te verwelkomen. 

1895 Redemption. Julius Leblanc Stewart.

Als op de markt stonden wat mannen te keuren, te bieden en te laten. 
Kees lummelde lanterfantend mee en wierp een blik door het raam ;-). Ze leek op de hoofdrolspeelster uit het sprookje van Hans en Grietje. 
Hij sloeg ff over, knibbel, knabbel, knuisje, Kees ging niet in dit huisje.
Teleurgesteld en opgelucht tegelijk stiefelde hij weg. 
Hij nam plaats op het straatmeubilair onder het beeld van wijsgeer Spinoza, die er het zijne van dacht, en stak een shaggie op.  
Hij strekte de benen en blies een rookpluim richting maan en sterren.

Mooie kneus, eindelijk diep genoeg gezonken om zich te laven aan betaalde liefde, zijn alle lichtekooien op vakantie, echt wat voor hem. Bovenstaande is zeker geen pleidooi voor een stimuleringsfonds van Neerlands hoerenloperij maar een poging om uw aandacht te vangen.

Ik wil niet te veel uitweiden maar voor een ieder, bekend en onbekend, die zich rond deze dagen extra klote voelt even dit: 
we voelen echt hartstikke met jullie mee, en als het uitkomt, steun dan maar gerust op ons, wellicht helpt dat. 
Laten we, ondanks alle ellende, toch maar proberen prettige feestdagen te vieren. 

En laat die pakken sneeuw dan nu maar naar beneden donderen;-)!!!!!

Tekstverklaring: Mink Out. Meer: www.conck.nl

Website by Splendit 2024

Kinderdisco