CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Tongen. Minks wekelijkse column 27-2-2019

Tongen. Minks wekelijkse column 27-2-2019
Dit verhaal gaat niet over vis, het gaat over zoenen, met de tong weliswaar, in de volksmond ook wel tongen genoemd.U weet wel, dat gevecht of samenspel van organen welk een ieder, die anatomisch een beetje goed in elkaar steekt, bezit.Niet dat ik als man op gevorderde leeftijd zo nodig een uitlaatklep wil om mijn eventueel seksueel gemis te compenseren maar om een taboe bloot te leggen. Hoe iemand zoent, daar praat je niet over maar toch…
De gasten hadden het dringend advies van de barman weg te gaan opgevolgd, wat plakkers hoopten stilletjes op een schoonmaakpilsje.Het leek op dat schilderij: Nighthawks van Dennis Hopper, een paar nachtbrakers eenzaam aan de bar, wachtend op……eigenlijk niets.
Nou heb ik er, voor mijn columninspiratie, een gewoonte van gemaakt mensen af te luisteren, niet netjes maar wel doeltreffend.“Neen zo’n helikoptertong die gelijkmatige rondjes door je mond draait vind ik nou niet echt een seksueel opzwepende actie”. Ratelde de los tongige jonge vrouw wiens appetijtelijke schouder en halspartij me zo’n trek deed krijgen dat het moeite koste de hevig accentuerende spaghettibandjes er niet hongerig vanaf te eten.
“Had er ook ‘s één met zo’n hagedissenmanier, erin en eruit, zonder greintje gevoel, gewoon een soort van machinaal heen en weer gaan”, neen mannen snappen er niets van. Ik praat niet over een knaap van 18, ik heb het over een man van rond de 35. Hij had nog nooit klachten gehad, mij aankijkend of ik niet spoorde.Dat geen vrouw hem dat ooit verteld heeft is toch ook wel heel raar”.Sprak ze met dubbele tong, terwijl ze haar laatste slok wijn naar binnen kiepte.
Bij het La Bamba disco spektakel in de seventies had ik ook menig wisselend (tong) contact, zoals de hagedismanier of de helikopter cq centrifugeslag, ík zocht door tot een dartel dolfijnenspeelkwartiertje. Zij heeft jammerlijk genoeg nooit de goede getroffen, de stakker.Om mezelf plompverloren op te werpen als mannelijk tongvirtuoos ging me wat te ver, zoiets doe je natuurlijk niet. Ik heb maar gewoon gedaan of ik mijn tong verloren had☺.
Tekstverantwoording: Mink Out. Meer: www.conck.nl

1892 De kus. Henri de toulouse-lautrec.

Website by Splendit 2024

Kinderdisco