CAFÉ DE CONCKELAER IS tot en met vrijdag 23 augustus gesloten

Rook jij???? Minks wekelijkse column 15-6-2016

Rook jij???? Minks wekelijkse column 15-6-2016

 

Het nieuwe model schuifstok: “Big catch” van vishengelfabriek: “Aan de haak” sloeg alle verkooprecords aan gruzelementen.

Vanwege dit daverend succes vond de grote baas dat zijn mannen van de afdeling verkoop wel een opsteker verdiend hadden.

Maandagmorgen het vliegtuig in en voor ze het goed en wel door hadden zaten ze op Curaçao, Bon Bini.

Een luxueus hotel met uitzicht op zee, een zwembad en palmbomen.

Overdag snorkelen en vissen in kristalhelder water, ‘s-avonds duiken in een troebel nachtleven waar niets lijkt wat het is en vise versa.

 

In een kolkende discotheek gleden de rummetjes cola er aardig in, alles draaide hier om drank, drugs, geld en vrouwen.

Lachende, parelwitte tanden barkeepers en zijden overhemden mannen met perfect getrimde bakkenbaarden, wisten van wanten.

Dat wisten ook de Caribbean Queens, gekleed in ‘niemandallende’ jurkjes, die alles van hun lichamen meer geraffineerd onthulden, dan kuis bedekten.

Hun gezichten om duizend keer verliefd op te worden waren genoeg om de kinder-oppassende ‘thuiszitsters’ en passant te vergeten.

De mannetjes van de afdeling verkoop werden heuse mannen, zelfs Anton, familieman pur sang, kon zijn handen en ogen niet afhouden van deze hoog gehakte godinnen.

 

Dat de dames hierboven, met een ietwat adellijke titel geduid, een dienstverlenend beroep uitoefenden met een onzedelijk karakter, zal de lepe onder ons reeds duidelijk zijn.

Al gauw was de gehele verkoopafdeling van: “Aan de haak” druk in de weer met korte termijn koninkrijksrelaties.

Eén voor één lieten ze zich sullig aan de hand naar buiten leiden om na een half uur rood hoofdig en schamper lachend terug te keren.

De drank vloeide rijkelijk en zelfs de drugs werden niet geschuwd, het visserslatijn van hoe ‘het’ zonet was laat zich raden.

 

Familieman Anton stak een sigaret op en inhaleerde diep, allen keken uiterst verbaasd en spraken licht geschokt: “Rook jij????”

 

 

Tekstverantwoording: Mink Out.

Website by Splendit 2024

Kinderdisco