CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

P(r)ik in, tis lente.              Minks wekelijkse column 31-5-2017

P(r)ik in, tis lente.              Minks wekelijkse column 31-5-2017

 

Om de biologische klok een rad voor de ogen te draaien zien radeloze vrouwen de zaaddonor vaak als laatste strohalm.

Om de ‘onverwekte’ een goede kans op de arbeidsmarkt te geven moet er natuurlijk wel een donor van statuur zijn zaad plengen.

De voorkeur gaat uit naar een professor, ruimtevaarder of een succesvol zakenman en niet naar een broodmagere zwerver, politieagent of een volslanke cafébaas om maar eens wat te noemen.

Winnaar van de spermacidenrace alleen, geeft geen garantie op succes, kijk maar eens goed om u heen.

Neen, het gaat er om dat de eicel later succesvol wordt zodat ‘beide’ ouders pauwentrots op hun ‘eigen’ nazaat kunnen zijn.

 

Ineens gaat het mis, de homo ‘inseminatus’ laat zich niet met een kluitje kikkerdril het riet insturen maar gaat zich ‘dingen’ afvragen.

‘Dingen’ van: wie heeft me op deze blauwe planeet neergezet als deelnemer aan dit ‘zinloos’ leven en hoe ziet deze zaaier er uit.

Weet je het niet, wordt het een obsessie, weet je het wel, sta je er amper bij stil. 

Naast het ‘leed-vermakend’, grensoverschrijdend programma Spoorloos, is er ook nu een tweede rucksichtslose tranentrekker: DNA onbekend, waarin kijkdichtheid de ethiek opsluit.

Zoekende zielen scoren hoog bij de sensatie beluste kijker.

Tromgeroffel, het gordijn opent zich en daar is tie dan bij een vrolijk:

“tarara boem-die-ee” of een teleurstellend: pwaw-pwaw-pwaw-pwaw.

Tis altijd goed, tranen van geluk maar ook bittere tranen van wanhoop kunnen het stukje brie en de rode wijn niet slechter doen smaken.

 

Big money, als paddenstoelen schieten de DNA databases uit de grond, het is gedaan met de anonimiteit der zaadschieters.

Noem het een fetisj of financieel gewin maar de donordokter die stiekem, met enige regelmaat, zijn eigen sperma in de eicel van een argeloze patiënte spoot zal er niet meer bij stilstaan.

Een maand voordat zijn ‘zaakje’ moest voorkomen heeft hij het leven gelaten, een beetje pech na al het leven dat hij heeft gegeven.

Maar met de ‘P(r)ik in tis lente’ methode van deze toeschietelijke donatiedokter is je toekomst in ieder geval redelijk zeker!!!!

 

Tekstverantwoording: Mink Out.            

Website by Splendit 2024

Kinderdisco