CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Poppenspel. Minks wekelijkse column 25-2-2015

Poppenspel.                  Minks wekelijkse column 25-2-2015

Bij mijn moeder, den Ouden Neel, staat meestal RTL aan met bijpassend programma. Niks voor mij, doch soms verrassend.

Zo ook deze dinsdag, mannen die het bed delen met een pop of zelfs met meerdere. Neen, geen pop om te knuffelen en mee in slaap te vallen. Of eigenlijk ……. Toch wel, maar dan pas na een monosexuele uitspatting zonder slag, stoot of tegenspraak van de ontvangster. Beter iets dan niets, zullen deze introverte mannen denken.  

Voor een luttele zes- tot tienduizend euro heb je, zo’n levensgrote altijd gewillige huisgenote. De echte “Real Doll” nep vrouw.

Afgezet tegen haar levende variant met kost, inwoning en “onvoorziene” uitgaven is dit bedrag te verwaarlozen.

Alles dr’op en dr’an, als u begrijpt wat ik bedoel. Een figuurtje om door een ringetje te halen met het gezicht van een engel of kenau.

Keuze uit ras en grootte, borsten als meloenen of peren, u kan haar naar believen zelfs nog omkeren.

Levensecht met lange nagels en volle rode lippen die haar parelwitte tanden omspannen. Deze tanden zijn, om niet nader te omschrijven, praktische redenen, van rubber.

Minpuntje is dat men deze kingsize Barbie wel zelf moet wassen, aankleden en prepareren voor een geslaagde date met happy end.

Ter vereenvoudiging van dit onvermijdelijk verzorgingsritueel zit er in de nek een stalen hijsoog waar met een musketonhaak het zielloos vriendinnetje staand kan worden gefixeerd.

Het emotieloos rondhangend doet me toch meer denken aan een kettingzaagachtige woensdag gehaktdag film, dan aan de voorbereiding van een amoureus avontuur.

Neen, ik zet bij nader inzien de never ending zoektocht naar mijn  warmbloedig prinsesje aan het gouden spinnenwiel maar voort.   

O ja dames, nu ik toch uw aandacht heb; the Real Doll is tevens in een spraak- en hersenloze mannenuitvoering verkrijgbaar.

Een verscheidenheid aan rassen en maten is leverbaar met wederom alles dr’op en dr’an als u begrijpt wat ik bedoel.

Wellicht een alternatief voor die Fifty shades of grey hunkering met uw eigen man………………….Of zo?

 

Tekstverantwoording: Mink Out.                 Meer: www.conck.nl

Website by Splendit 2024

Kinderdisco