CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Op eieren lopen. Minks wekelijkse column 5-4-2017

Op eieren lopen. Minks wekelijkse column 5-4-2017

 

We leven in een mooi land, met genoeg ruimte om jezelf te zijn.

Er mag hier van alles, heel wat meer dan in vele andere landen.

Je bent hier zó vrij dat de belangengroepen, met een zichzelf strelende mening, als paddenstoelen uit de grond ploppen.

 

Zoveel groepen van anders denkenden, dat je als standaard type al gauw een minderheid vormt en het normale gedrag, voor je het door hebt, als provocerend of ongepast wordt betiteld.

Nou schuif ik, om discussie en escalatie te vermijden, de Erdogan en Zwarte Piet (oeps) groepen even ter zijde!

Een wat minder beladen onderwerp: de zomertijd komt er aan en moet al weer afgeschaft, speerpunt van de zomertijdzeurders: iemand zou aan hartfalen lijden omdat de boel een uur opschuift, kan dat???

 

Een groep van (in mijn ogen) verzuurde mensen trekt ten strijden tegen Koningsdag omdat zij dit volksfeest liever in stilte vieren.

BAM (Bescherming Akoestisch Milieu) stelt: “muziek die in openbare ruimten aan mensen wordt opgedrongen is een schending van de privacy…..” privacy? Veel succes, in ons overbevolkt, verzakkend land.

 

Opkomende schaamte bij het uitspreken van: “allochtoon”(oeps), nota bene ooit bedacht omdat “buitenlander”(oeps) onvriendelijk klonk.

 

Om in het ganse land eieren te verstoppen sluit de Hema een deal met een stereotype familie, bestaande uit ma-paashaas, pa-paashaas en twee puber paashaasjes van beide geslachten ☺.

En ja hoor, weer iemand die er wat van vindt: “Waarom eigenlijk geen twee hazenpotten(oeps) of poten(oeps) als eierlopers.

Dit was een kans bij uitstek om de homo-emancipatie een boost te geven”, overigens was het wel weer iemand ‘van de verkeerde kant’ (oeps) die deze, in haar eigen straatje, mening gaf.

 

Het lijkt mij, met de laatste ontwikkelingen in ‘poten ram land’(oeps), verzekeringstechnisch ook niet echt handig om homo’s, lesbiennes en transgenders met dozen vol eieren de straat op te sturen.

Ze lopen toch al zo op eieren nadat ze deze week het haasje waren.

 

Tekstverantwoording: Mink Out. 

Website by Splendit 2024

Kinderdisco