CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

# Me Too. Minks wekelijkse column 1-11-2017

# Me Too. Minks wekelijkse column 1-11-2017
 
# Me Too, gaat de wereld rond, koppen van grote jongens rollen als bowlingballen over onze ‘glow in the dark’ schermen.
De sensatie stijgt tot ongekende hoogte, aanschouwer en pers smullen ongegeneerd hun buiken rond. Mensen waar men van dacht dat het wel snor zat blijken ruig behaarde wolven in schaapskledij.
“Me Too” suggereert dat het misbruik veel of alle mensen betreft.
Ik zou zeggen: “ we gooien er gewoon weer een protocol tegenaan”, omdat dat zo fijn werkt en de menselijke omgang zo ten goede komt.
Goed te doen in deze tijd van management-terreur waar het aantal beschikbare mensen op de werkplek niet zelden een half of minder is.
Ik begrijp dat ik me met dit verhaal op glad ijs begeef maar in deze column liggen de machtsverhoudingen nu eenmaal zo dat ik mijn kans ten volle kan pakken. U kunt natuurlijk ook stoppen met lezen maar dat zou machtsmisbruik en geen pre voor mijn superioriteitsgevoel zijn.
 
Die president en zijn stagiaire, was daar sprake van machtsmisbruik? Volgens mij was zij was gewoon verliefd en hij onstuitbaar bronstig.
Met zijn functie kon Bill ook niet ff weg voor een pakje sigaretten. Dus de mogelijkheid om, met het weer(ga)loos stagiairetje, een nieuw leven en zijn tweede jeugd op te krikken, was voor Bill geen optie.
 
Ooit ook zo’n ophef over ongewenste intimiteiten op de werkvloer.
Het kon zo niet langer, het was vrouw onterend, totdat een vrouw met een knipoog sprak dat als het Johnny Depp was geweest ze het geen probleem had gevonden, als dat geen machtsongelijkheid is.
Laten we dit soort ordinaire heksenjachten in ieder geval voorkomen.
Het is toch niet meer leuk als je voor het flirten eerst een boekwerk door moet of toestemming nodig hebt van de te ‘beflirte’ mens.
Wel een leuke openingszin bij ‘benadering’:
“Vindt jij dat ik mijn macht misbruik als ik werk van je wil maken?”
 
Excessen moet je aanpakken en ik wil niets bagatelliseren maar alle gewassen platbranden om het onkruid te wieden brengt weinig voedsel.
 
Tijdens mijn ‘research’ kwam ik dit tegen, erg interessant, zie de link: https://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/17/een-zeldzaam-interview-met-monica-lewinsky-a1491272
 
Tekstverantwoording: Mink Out. 

Website by Splendit 2021