CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Just an illusion.        Minks wekelijkse column 18-1-2017

Just an illusion.        Minks wekelijkse column 18-1-2017

 

Vanaf vroege leeftijd reeds waren ze onafscheidelijk.

Zij zat op jazz ballet en hij op judo. In hun geboortedorp ‘Slaperstil’, onder de rook van Groningen werd hij politieagent.

Zij runde het kinderdansschooltje en deed, steeds vaker, een invalklusje bij niemand minder dan Joop (van der Ende) musicals.

Ze waren voorbestemd om over een jaar of zeventig op het bankje voor bejaardentehuis “Het zinkend schip” nog steeds saam te zijn, ware het niet dat………….

“Dit is mijn grote kans: als danseres bij de Moulin Rouge in Parijs”.

Hij wist het, als ze iets in haar (mooie) kop had dan had ze het niet in haar (prachtige) kont, dus ze ging. Met het busje van ome Driekus heeft hij haar met spullen en al naar Parijs gebracht, zij babbelde honderduit, hij was wat timide. Haar ah’s en oh’s waren bij het binnenrijden van de Franse hoofdstad niet van de (smog gevulde) lucht, dit in tegenstelling van zijn ingehouden ach’s en och’s.  

Neen, hij was voor haar de enige, er was Skype, WhatsApp, dus wat kon er nou eigenlijk helemaal mis gaan????

 

Onze dorpsagent ging één of twee keer per maand naar Parijs, als zij dan topless, op het podium, met die lange benen de glitter en veren schudde was hij echt trots op haar. Na de show het Parijse nachtleven in, ze kon al snel, heel veel erg vriendelijke mensen.

Als daar waren: Serge de slangenbezweerder,  Arno Acrobaat, deze klom in zo’n kleine glazen kubus, en last but not least Ilias de illusionist, hij zaagde jonge vrouwen met kist en al doormidden.

Schijnbaar was zijn  timmermansoog ook een illusie want hij had steeds weer een ander weesmeisje.

Plots reageerde de Slaperstilse dorpsdanseres niet meer, Bromsnor spoedde zich naar de stad van L’Amour maar vond daar slechts een leeg appartement.

Hij werd een droevige diender en zag haar niet meer terug. Maar tijd heelt alle wonden, hij is getrouwd met een pracht van een agente.

En onze showgirl………..zij was de eerste echte verdwijntruc van Ilias de illusionist en laat zich nu twee keer per dag, met alle plezier, in Las Vegas doorzagen en in twee helften uit elkaar trekken.

 

De agent en de showgirl: Just an illusion.

 

Tekstverantwoording: Mink Out.  

Website by Splendit 2024

Kinderdisco