CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Hoogtepunt. Minks wekelijkse column 29-12-2021

Hoogtepunt. Minks wekelijkse column 29-12-2021
 
Nou, 2021 is op een haar na gevild, kan maar voorbij zijn.
Nou was het wel een jaar met ongekende hoogtepunten.
We beginnen maar met de pieken in de grafieken, die keihard vertelden dat ‘Cor’ niet zonder slag of stoot zou vertrekken.
Om niet oneindig rondjes te hoeven zwemmen in een poel van somberheid was er gelukkig ook een mooi hoogtepunt.
Max die toch nog ff langs de nu onttroonde wereldkampioen Hamilton glipte. De laatste cafédag van het jaar met een goud randje.
Een verzoek, zullen we stoppen met de flauwe voetbalcultuurgrappen die nu in de F1 ook hun intrede doen? Dat vind ik zo jammer.
 
Een ander hoogtepunt was onze kroonprinses die zitting nam in de Raad van State. Uiteindelijk was ze niet voor niets 18 geworden.
Ja, dat feestje, beetje te veel Randstadse tieners uitgenodigd.
Een diender die de 200 pubers, van dit koninklijke feest, op de bon
gooit kan zijn promotie wel vergeten, geen vrijwilliger te vinden dus.
Boris Johnson komt er mee weg, waarom ons koningshuis dan niet? Wat zou jij doen als je Willem van Oranje was. Die had geen zin in een prinses die stampvoetend het hele paleis bij elkaar schreeuwt.
Dan beter Mark Rutte de pisang om de boel weer recht te lullen.
 
O ja, Mark. Nog een hoogtepunt. Rutte 4 is bijna daar. Kunnen ze weer echt regeren met nieuw elan en zonder achterkamertjes.
Aan de formatieduur en de foto’s in de kranten (vier bittere tronies) te zien, was het een zware bevalling. Dit moeizaam verwekte kind is volgens mijn voorzichtige inschatting geen lang leven beschoren.
Echte hoogtepunten waren overvolle treinen naar België voor de lol en wintersporters die nog net op tijd in Duitsland gespritzt werden.
Is toch top, terwijl de bezetting in ziekenhuizen en het aantal failliete bedrijven tegelijkertijd hun eigen hoogtepunt beleven.
 
Overigens geheel zonder sarcasme: Prettig Nieuwjaar gewenst.
 
Tekst: Mink Out. Bundel verkrijgbaar: www.conckshop.nl
S.d. At the Ball. Leopold Schmutzler.

Website by Splendit 2024

Kinderdisco