CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Hoofdzaak. Minks wekelijkse column 15-04-2015

Hoofdzaak.                  Minks wekelijkse column 15-04-2015

Nadat men in de jaren zestig het hart vasthield bij de eerste harttransplantatie, wachten we nu hoofdschuddend op de eerste hoofdtransplantatie welke binnen een jaar staat te gebeuren.
Eén ding lijkt me duidelijk; beter het lichaam, dan het hoofd van een ander. Frankensteinachtige situaties zullen haast onvermijdelijk zijn.

Stanley een gezonde van origine boscreoolse jongen uit Suriname, komt, helaas voor hem, met zijn hoofd tussen de schuifdeuren van lijn 10 en werpt zich daarmee ‘neer’ als donor. 
Ik verheug me op zijn lichaam en hoop dat er straks geen steekje los blijkt te zitten. 
De narcotiseur doet zijn bedwelmend werk, ik cijfer mezelf weg. 
Ontwaakt, kijk ik onder de dekens en zie een vreemd bruin lichaam met kroeshaar op de borst, een kwestie van wennen.
Met mijn nieuwsgierige witte hoofd kijk ik nog wat verder naar beneden en begin te blozen, nou dat is wel even wat anders dan dat ik en mijn vriendinnen gewend zijn.

Nog een voorbeeld; Charlotte de struise dochter van de bakker om de hoek heeft ook een beklemmende confrontatie met lijn 10. 
Iedere seconde telt, de doctoren beslissen (te) snel. 
Ik word wakker en ben ineens de trotse bezitter/ster van het lichaam van Charlotte van de bakker. Smachtende nachten behoren tot het verleden, ik doe de dekens omhoog en zie haar/mijn romig lichaam met welvingen die me, als in een milde dronkenschap, doen duizelen.
Een droom is uit gekomen, dit heb ik altijd gewild, tussen de lakens met het lichaam van Charlotte. 
De aanblik van dit wulps, vruchtbaar vrouwenlichaam van Charlotte en mij, triggert een instinctieve drang………………..Ik wil een kind van mij!!!

Nou was ik met mijn vorig lichaam, lid van een zaaddonor clubje dus de oplossing is snel gevonden. Het voelt goed, zaad doneren aan haar die mijn lichaamsdonor was geweest, voor wat hoort wat, toch?
Op wie zou het kind eigenlijk gaan lijken? Ik hoopte op Charlotte, tjemig, wat was die knap, ik ben zelf ook niet echt oer, maar toch.
Als het maar geen vrouw wordt met een jongenshoofd of andersom. 
Ach………………… als ‘het’ maar gelukkig wordt, dat is de hoofdzaak.

Tekstverantwoording; Mink Out.   

Website by Splendit 2024

Kinderdisco