MET INGANG VAN 28 APRIL IS HET TERRAS WEER GEOPEND OP WOE-DO-VR VAN 15:00 UUR TOT 22:00 UUR EN OP ZAT-ZON VAN 13:00 UUR TOT 22:00 UUR MITS HET WEER HET TOELAAT. EN RESERVEREN AAN DE DEUR. Vanaf vrijdag 25-6 worden de regels weer verruimd en is de sluiting voor genoemde dagen om 24:00 uur.

Goed en als gegoten.  Minks wekelijkse column 30-10-2018

 

Dat afvallen lukt best, maar wanneer ga je stoppen en hoe?

Mijn plofkop is flink geslonken zodat mijn uitgedunde haardos, na een zorgvuldige studie voor de badkamerspiegel, volgens mij weer voller lijkt, mmmmm………nou ja…… ik denk van wel…….. toch????

 

Mijn kont is, voor mijn leeftijd en ondanks het lijnen nog retestrak. Zo strak dat een terrashangster achter- en onlangs, als een volleerd vleesmeesteres, knijpend keurde, ik voelde me opgelaten en kleurde.

 

Ik heb maar niets gezegd want ze was wel heel erg lekkah. Dit heb ik, met dat #Me-Too-gedoe, óók maar weer niet gezegd.

Mijn buik is, vanaf een paar uur na het eten, nauwelijks meer te zien. De flinke zwemband rondom verdween als sneeuw voor de zon.

 

De periode dat ik met het gekreun als een barende moeder en de logheid van een zeekoe op mijn andere zij rolmopste is voorbij.

De angst voor een totale ineenstorting van mijn krakkemikkig bed is met het afnemen der kilo’s als ganzendons in de wind verdwenen.

 

Alles leuk en aardig, maar dan………. Die motorjas, daar hing ik in, mijn spijkerbroeken zaten als aarappelzakken om mij heen, alles werd te ruim, het enige krappe was het geld voor een hele nieuwe kledinglijn.

Laat mijn snertbuurman nou nog een knap leer jasje en wat ‘nieuwe’ spijkerbroeken hebben liggen uit een tijd dat hij nog net zo dik was als ik nu mager, dus niet snel er na werd ik de overgelukkige drager.

 

Op mijn nep-Harley richting café mijmer ik wat weg over alles hierboven beschreven en doe een onthutsende ontdekking:

Ik heb bijna geen zelf gekochte kleren meer aan, buiten mijn T-shirt, boxer en een paar sokken.

De peperdure Blackstones heb ik als tegenprestatie van een vriend gekregen en de warme motorhandschoenen zijn geschonken door een motorwegenwachter wiens chef het tijd vond voor nóg nieuwere.

 

Een best voordelig verkregen outfit, hij zit top en is heerlijk warm, toch wel fijn deze mensen om me heen, de kleding en de vriendschap zitten goed en als gegoten, erg blij mee, hartstikke bedankt.

 

Tekstverantwoording: Mink Out.                                   Meer: www.conck.nl  

Website by Splendit 2020