MET INGANG VAN 28 APRIL IS HET TERRAS WEER GEOPEND OP WOE-DO-VR VAN 15:00 UUR TOT 22:00 UUR EN OP ZAT-ZON VAN 13:00 UUR TOT 22:00 UUR MITS HET WEER HET TOELAAT. EN RESERVEREN AAN DE DEUR. Vanaf vrijdag 25-6 worden de regels weer verruimd en is de sluiting voor genoemde dagen om 24:00 uur.

Er is een kind geboren. (Grote) Minks wekelijkse column 30-8-‘17

Er is een kind geboren. (Grote) Minks wekelijkse column 30-8-‘17
 
– Vr. 18 aug. 01.28: “En?” “Nog steeds niks, duurt lang”.
– 02.26 “Misschien morgen”.
– Zo. 20 aug. 18.17: “Yo, de vliezen zijn gebroken, eerst veel
weeën, nu wat minder”.
– 20.25: “Zal je zwemvliezen maar aandoen, succes”.
“Thanks! je hoort het als hij er is”.
– Ma. 21 aug. 16.10: “En??????”
– 16.44: “Ziekenhuis, ruggenprik gehad, hij komt sowieso vandaag nog,
gaat goed!”
-19.37: “Thumbs up”.
-19.43: “Denk nog een uurtje of 2-3, dan zal hij wel komen, die
terrorist”.
“Ze heeft een ruggenprikkie gepakt, gaat ze super lekker op.”
 
Di. 22-aug. 01.54: “He Mink ………….Ik heb een zoon!”
 
Nu zult u wellicht denken: wat is dit voor een lulverhaal. Nou, dat klopt, ik kan me indenken dat u braakneigingen krijgt wanneer er weer zoogdieren of aanverwanten zijn die het over niets anders kunnen hebben dan hun pasgeboren super-prinses of super-piraat.
Wil ook niet te diep ingaan op de foto’s in dubieuze outfits, van bepaalde drie sterren, rood/witte voetbalshirts tot aan heuse driedelige kostuums. Of die van: in het badje, uit het badje, met Trix de hond of zonder Trix de hond. Teksten zo van Jaapje, nu al weer drie dagen oud, wat gaat de tijd toch snel, neen, u heeft groot gelijk als u bovenstaand app-verkeer een overtrokken lulverhaal vindt.
 
Maar deze keer is de hiervoor beschreven karikatuur écht niet van toepassing. Sara en Roep noemen hun kind naar mij, fantastisch toch.
Euforische tinteling in mijn borstkast bij het horen van dit nieuws.
Ik, die deels uit vrije keus, deels door het lot, kinderloos bleef werd bij het naam noemen der pasgeborene plots een beetje vader.
Wanneer mijn aanwezigheid in dit groot aards pretpark ten einde is, zal deze kleine man mijn naam verder voeren, voor mij een grote eer.
 
Trek de beschuit met transgender neutrale muisjes maar uit de kast. (Hoorngeschal) ………..“Er is een kind geboren, er is een Mink geboren”.
 
Tekstverantwoording: Mink Out. Meer: www.conck.nl

Website by Splendit 2020