CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Er is een kind geboren. (Grote) Minks wekelijkse column 30-8-‘17

Er is een kind geboren. (Grote) Minks wekelijkse column 30-8-‘17
 
– Vr. 18 aug. 01.28: “En?” “Nog steeds niks, duurt lang”.
– 02.26 “Misschien morgen”.
– Zo. 20 aug. 18.17: “Yo, de vliezen zijn gebroken, eerst veel
weeën, nu wat minder”.
– 20.25: “Zal je zwemvliezen maar aandoen, succes”.
“Thanks! je hoort het als hij er is”.
– Ma. 21 aug. 16.10: “En??????”
– 16.44: “Ziekenhuis, ruggenprik gehad, hij komt sowieso vandaag nog,
gaat goed!”
-19.37: “Thumbs up”.
-19.43: “Denk nog een uurtje of 2-3, dan zal hij wel komen, die
terrorist”.
“Ze heeft een ruggenprikkie gepakt, gaat ze super lekker op.”
 
Di. 22-aug. 01.54: “He Mink ………….Ik heb een zoon!”
 
Nu zult u wellicht denken: wat is dit voor een lulverhaal. Nou, dat klopt, ik kan me indenken dat u braakneigingen krijgt wanneer er weer zoogdieren of aanverwanten zijn die het over niets anders kunnen hebben dan hun pasgeboren super-prinses of super-piraat.
Wil ook niet te diep ingaan op de foto’s in dubieuze outfits, van bepaalde drie sterren, rood/witte voetbalshirts tot aan heuse driedelige kostuums. Of die van: in het badje, uit het badje, met Trix de hond of zonder Trix de hond. Teksten zo van Jaapje, nu al weer drie dagen oud, wat gaat de tijd toch snel, neen, u heeft groot gelijk als u bovenstaand app-verkeer een overtrokken lulverhaal vindt.
 
Maar deze keer is de hiervoor beschreven karikatuur écht niet van toepassing. Sara en Roep noemen hun kind naar mij, fantastisch toch.
Euforische tinteling in mijn borstkast bij het horen van dit nieuws.
Ik, die deels uit vrije keus, deels door het lot, kinderloos bleef werd bij het naam noemen der pasgeborene plots een beetje vader.
Wanneer mijn aanwezigheid in dit groot aards pretpark ten einde is, zal deze kleine man mijn naam verder voeren, voor mij een grote eer.
 
Trek de beschuit met transgender neutrale muisjes maar uit de kast. (Hoorngeschal) ………..“Er is een kind geboren, er is een Mink geboren”.
 
Tekstverantwoording: Mink Out. Meer: www.conck.nl

Website by Splendit 2024

Kinderdisco