CAFÉ DE CONCKELAER IS tot en met vrijdag 23 augustus gesloten

Dat zal ze leren. Minks wekelijkse column19-4-2016

Dát zal ze leren. Minks wekelijkse column 19-4-2016

 

Traag kruipt de zomer 2016 binnen maar voor je ‘t weet is het zinderend heet.

Mussen vallen dood van daken, lange nachten van plakkerig gewoel in bed onder een enkel laken.

Extra gekweld door zandkorrels van strand en duin, meegelift tussen tenen of kruin.

Schaars geklede meisjes doen op school aan exhibitionistische zelfverrijking terwijl hun neus, als het ware, cool bloedt.

Weerloze sixpack-jongens en gesandaalde leraren zitten bij dit ontluikend wapengekletter stram in de houding te maskeren wat de natuur ze wellicht opdringt.

In wandelgangen fluistert men dat deze meisjes het natuurlijk gedrag en veel van hun bevallig lichaam daarentegen nauwelijks maskeren.

 

Dit kan niet langer zo, de directeur weet raad, hij pakt een vel papier en stuurt alle ‘opvoeders’ een brief met daarin een standpunt:

 

“Kleding niet als op het strand of in de disco, gewoon is de norm”.

 

Wat is nou eigenlijk gewoon bij warm weer, vorm verhullende kleding?

Een luchtig gekleed schoolmeisje is volgens mij nog geen sluwe slet.

Nu heeft het Westen, wij Nederlanders dus ook, net het stijve bordenknoopje van de Iraniërs losgewrikt, lijkt mij een goed moment voor een uitwisselingsprogramma met hun zedelijkheidspolitie.

Zij zijn dé oplossing om onze bandeloze deernen te temmen.

Deze hoeders der goede zeden aan de deur van zo’n getergde Sodom- en Gomorra school, gevolgd door een lik op stuk beleid.

 

Volgens hun wetten staat op onzedelijke kledij van vrouwen een boete van 55 dollar. Het maakt wel verschil of de vrouwen mannen willen verleiden of er alleen maar modern uit willen zien, tja dat blijft natuurlijk gissen bij deze hormoonhaarden.

Tien dagen tot twee maanden gevangenisstraf of zweepslagen.

Nou ja zo’n westers kind in de gevangenis voor het experimenteren van hoe ver je kunt gaan, bij anderen of de lengte van je rok, lijkt mij wat té kort door de bocht.

 

Een tienermeisje en zweepslagen zal ook niet echt bij dragen tot een normale seksuele ontwikkeling van verhitte bakvissen.

In Iran krijgt je op school wel slechtere cijfers wanneer de kleding voorschriften niet nageleefd worden……………………… Dát zal ze leren.

 

Tekstverantwoording: Mink Out. Meer: www.conck.nl

Website by Splendit 2024

Kinderdisco