CAFÉ DE CONCKELAER IS OP DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 16:00 TOT 24:00U . ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 16:00 TOT 20:00U. IS HET TERRASWEER DAN GAAN WE OP DIE DAGEN EEN UURTJE EERDER OPEN.

Koningsdag 2014

 
Daar is hij dan, deze moet je zien; de sfeerimpressie door Rory Halkes. Een drone (vliegende kamera) opname doorspekt met prachtige foto’s. 5 minuten genieten van het KonDag muziekspektakel 2014 bij de Conckelaer, veel plezier. Wilt u ook zo iets, Rory Halkes doet het, groet.     Een klein voorproefje van de drone opname van KonDag 2014 bij Grand Café de Conckelaer, de uitgebreide versie wordt snel toegevoegd plus foto’s, nog even geduld.   
  Zaterdag 26 april, vanaf 13.00 uur het jaarlijkse gratis muziekspektakel bij Grand Café De Conckelaer. Rond de Geestbrug bij de Trekvliet. Zoals ieder jaar kan iedereen volop genieten van top bands.
 Programma 13:00-17.30 uur:
No Comment Na 
Golden Earring en Kane is er nu gewoon ruimte voor No Comment, een live band bij uitstek. Zij stonden vorig jaar in de halve finale van Holland’s Got Talent. Deze mannen hebben de Conckelaer al eerder verbaast doen staan met hun eigen nummers en de eigenlijk onnodige covers. Volop leven en passie voor het ding dat ze doen; muziek maken; en dat zal u weten ook. En verder……No Comment. Muziekspektakel aande Trekvliet 
 
Papemannn Bombrush 
 Deze man is een act op zich, een beetje vreemd en ietwat macaber, schrik niet, het is maar show, verleden jaar te weinig tijd gehad om uit de verf te komen. Daarom een vol optreden van deze man vol dynamiek en reggae, en dat moet er uit, beter nog; het komt er uit, op koningsdag bij de Conckelaer. Samen met zijn band neemt hij u mee in een wereld van Reggae, Dancehall & Hiphop.
KON(ings)Dag 
Filmpje van verleden jaar, dit jaar blazen ze het dak er weer af; MOOIE MENERENNNNNNNNN safe_image.php Mooie Meneren Een KonDag muziekspektakel zonder deze rockgiganten is niet meer mogelijk, om deze topband komen we gewoon niet meer heen. Hun rock zanger Serge weet het publiek als geen ander te bespelen en voor dat u het weet bent u in de ban van deze stoere mannen in (overwegend) black. Hun repertoire? Kom maar kijken en luisteren, maar neem van mij aan dat het stevig is, zij gaan tot aan het gaatje en verder.
 
Tussen de optredens door stort Dj Leesbril (Mink) zijn muziekkeus weer over de menigte uit. Genieten voor iedereen.
Naast dit muziekspektakel is er genoeg eten en drinken. De liefhebbers komen volop aan hun trekken. Een springkussen voor de kinderen staat klaar. Dus bij de Conckelaer zit en spring je, de hele dag, goed!   Pendeldienst Stichting De Ooievaart / De Vlietvaart organiseert in samenwerking met Grand Café De Conckelaer een pendeldienst. Deze pendeldienst vaart over de Vliet tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk en voorziet in de behoefte om Koninginnedag op meer dan één locatie mee te kunnen maken. Het betaalbewijs van de pendeldienst kan ingewisseld worden voor een biertje of een frisje bij Grand Café De Conckelaer.

 Sponsors KonDag muziekspektakel Conckelaer 2014 (op alfabet):

Abracadabra partycervice – www.abracadabra.nu / Bouwmachines Den Haag – www.bmdh.nl / Deniebouw – www.deniebouw.nl / Dylan,s car center – www.dylanscarcenter.nl EDR belettering / Inbev brouwerijen – www.ab-inbev.nl / MLS laminaat en parket – www.laminaatwebshop.com / Splendit – www.splendit.eu / Syfers – www.syfers.nl / Twin Tools  – www.twintools.nl / Voerman internationaal – www.voerman.com 

Onze grote dank voor het mogelijk maken van dit evenement, zonder u was het niet mogelijk geweest.

    Ieder jaar wordt het een zwaardere klus om dit evenement kostendekkend te krijgen dus vragen we u wel om uw consumpties bij ons te betrekken, dat Mink niet achteraf met de kater blijft zitten en dit Koningsfeest wellicht niet meer door kan gaan.

Nu de unieke kans om het “Conckelaer Koningsdag Muziek Spektakel” te sponsoren. Profileer uw bedrijf bij ons publiek en vele anderen. info: 06 51 365 165 (na 15.00 uur). 

Optreden BlueSpirit is helaas vervallen, sorry.   http://www.youtube.com/watch?v=hbjnLsl9Z6s

Website by Splendit 2024

Kinderdisco