MET INGANG VAN 28 APRIL IS HET TERRAS WEER GEOPEND OP WOE-DO-VR VAN 15:00 UUR TOT 22:00 UUR EN OP ZAT-ZON VAN 13:00 UUR TOT 22:00 UUR MITS HET WEER HET TOELAAT. EN RESERVEREN AAN DE DEUR. Vanaf vrijdag 25-6 worden de regels weer verruimd en is de sluiting voor genoemde dagen om 24:00 uur.

Koningsdag 2017

Grand Café de Conckelaer viert Koningsdag dit jaar op intieme wijze. Er zijn drankjes, hapjes, live muziek en jullie natuurlijk. Het wordt een feest net als alle voorgaande jaren, maar dan gewoon op kleinere schaal. Heb je zin kom dan langs op donderdag 27 april vanaf 13.00 uur. 

Live:

BBQueenies: blues met een vrouwelijke touch. 27 April speciaal voor onze koning,Wim-Lex.

 

 

 

 

Naast leading lady Marijke Moritz zorgen Ellen Bakker (contrabas, tenorsax), Judith Alkema (basgitaar, mondharmonica, accordeon, zang en andere instrumenten), Geerlande Homburg (altsax, kleine percussie), Karin de Bye (cajon en percussie) en Monica Verschoor (toetsen en zang) voor een dansbaar en kleurrijk optreden. 

De BBQueenies speelden in binnen- en buitenland op festivals, straatfeesten, huiskamerconcerten, koningsdagen en – nachten, in kroegen, op zanderige stranden, zowel bij mooi weer als op regenachtige zondagen.

 

Website by Splendit 2020